Wij van Priddy gebruiken de woorden Sense of Style in ons nieuwe sieradenmerk en dat is geen loze kreet! De collectie van de handgemaakte armbanden is niet alleen van hoge kwaliteit, maar is vooral trendy en heeft toch een moderne, tijdloze stijl.

De kwaliteit van zowel ontwerp als van de onderdelen straalt er van af! Het degelijke edelstaal van de sluitingen, oorbellen, als prachtige suède en nappaleder, het 1e klas leder met hippe prints en trendy kleuren, wij vinden dat alles er op wijst dat de collectie met gevoel voor stijl en kwaliteit is samengesteld!

MEET THE SENSE OF STYLE BY PRIDDY

Dat de woorden ‘Sense of Style’ ook slaan op de manier waarop wij van Priddy onze producten willen promoten vinden we logisch. Wij vinden het namelijk logisch om onze klanten een hoge service te bieden want daar profiteert de consument direct van! Ook hopen we dat onze dealers ons input gaan geven want die samenwerking kunnen we direct weer gebruiken om te blijven vernieuwen, want dan alleen groeit een merk en blijft een merk een merk, ook op de lange termijn.